A poliuretán hab kiváló szigetelési megoldás, amely a beltéri falakra és kültéri falakra egyaránt alkalmazható. A többi hagyományos szigetelőanyaggal ellentétben a poliuretán egy úgynevezett folytonos réteget hoz létre, amely minden kis repedést és rendelkezésre álló teret kitölt, huzatmentessé teszi a tetőteret, valamint nem tárolja a nedvességet.
A zárt cellás, szórt poliuretán hab kiváló tulajdonságai közé tartozik a tökéletes vízzáró jelleg, amely óvja lakását a nedvességtől, valamint a további korróziótól, mindemellett kíváló homlokzati hőszigetelő is.
A külső hőszigetelés kivitelezése során a falak felmelegednek, így abban az esetben ha megszakítják a távfűtés-szolgáltatást, a hosszabb idejű hőtárolási kapacitásnak köszönhetően lakásában továbbra is kellemes beltéri klimatikus feltételek (hőkomfort) lesznek. A belső falak szigetelésének tekintetében érdemes megemlíteni a nyitott cellás poliuretán hab kiváló zajcsökkentő és hangszigetelő tulajdonságát is, amely a két terem közötti zajt akár 70 db-vel is csökkentheti.

VEGYE IGÉNYBE INGYENES TANÁCSADÁSUNKAT!

LÉPJEN KAPCSOLATBA AZ ISORIHNER CSAPATÁVAL, A TÖBBIRŐL MI GONDOSKODUNK!